CMC – Visuele communicatie

Met beeld een heel verhaal vertellen

Tijdens het Content Marketing Café op 7 april stond visuele communicatie centraal. Het blijft voor veel marketingmanagers lastig om een nieuw product of nieuwe dienst toe te lichten in slechts enkele woorden. Een beeld dat gelijk staat aan een volledig verhaal zorgt er echter voor dat het verhaal veel krachtiger aan de man gebracht wordt. Toch meer informatie te vertellen? Kies dan voor een infographic of een (animatie)video. Bekijk een korte sfeerimpressie van deze middag in onderstaande video.

Wat kwam aan de orde?

  • Visueel versus tekstueel: de statistieken
  • Welke vormen van visuele content zijn er?
  • Afbeeldingen als ondersteuning van een verhaal
    Door gastspreker Hester van de Grift, Illustratiebureau Funny Farm
  • Datavisualisatie: beter begrijpen en analyseren door uw data te visualiseren
    Door gastspreker Daan Bakboord – Consultant BI Quistor

Bent u benieuwd naar de presentaties? Vul dan onderstaand formulier in om deze te downloaden. De video’s die gebruikt werden in de presentatie zijn te bekijken op YouTube door op de afbeelding te klikken.

Visuele communicatie Meer CMC's

Presentatie downloaden

Vul uw gegevens in om de presentatie te bekijken.

Volgende Content Marketing Café

Marketing Automation

Marketing automation, daarover ging het tijdens het Content Marketing Café van 6 oktober 2016 in Arnhem. De aanwezigen leerden meer over inbound marketing, de marketingautomation-software die dit ondersteunt en hoe ze met behulp van contentflows hun doelgroep op de juiste manier kunnen benaderen.

Inschrijven
Marketing Automation