Disclaimer

Disclaimer

Via deze website stellen wij informatie beschikbaar over de diensten van ContentXperience BV. Wij besteden zorg aan de juistheid van deze informatie. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid in de verstrekte informatie.

Privacy statement

Wij respecteren de privacy van u als bezoeker van onze website en zullen informatie die u ons via deze website stuurt vertrouwelijk behandelen. Uw gegevens zullen enkel worden gebruikt om u informatie te sturen of contact met u op te nemen. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Informatie over uw bezoek zal enkel worden gebruikt ter analyse en verbetering van onze website. Ook informatie die u eventueel achterlaat zal enkel gebruikt worden ter verbetering van onze site en dienstverlening.

Algemene Voorwaarden

Op alle door ContentXperience BV gemaakte prijsopgaven, transacties en leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Voor het downloaden van onze Algemene Voorwaarden, verwijzen wij graag naar de website van ContentXperience.

Volgende Content Marketing Café

Versterk uw marketingstrategie met Inbound Marketing & Online Leadgeneratie

Het B2B-verkoopproces van twintig jaar geleden is niet te vergelijken met het verkoopproces van vandaag de dag. Waar we vroeger uit de voeten konden met een brochure, een beursstand en een telefoon gebruiken we tegenwoordig een veelvoud aan kanalen om leads te genereren. Dat is waar Inbound Marketing om de hoek komt kijken. 

Inschrijven