Over ons

Het Content Marketing Café

Veel bedrijven weten inmiddels dat contentmarketing en inbound marketing niet meer genegeerd kunnen worden, maar hoe zij precies in de marketingmix passen, blijkt vaak nog onduidelijk. Tijdens onze Content Marketing Cafés bespreken we veel gestelde vragen op het gebied van content en inbound marketing. Met gastsprekers, klantcases en concrete tips willen we ervoor zorgen dat u direct aan de slag kunt en uw marketingactiviteiten kunt verbeteren!

Wat is Content Marketing?

Contentmarketing wordt gezien als één van de belangrijkste vormen van marketing. Naar schatting is 90 procent van de business-to-business marketeers bezig met een bepaalde vorm van contentcreatie. En dit neemt alleen maar toe. Contentmarketing wordt gezien als een van de belangrijkste methoden om autoriteit te verkrijgen en vertrouwen te winnen bij (potentiële) klanten.

Het ‘nieuwe’ aan contentmarketing is dat de nadruk niet ligt op wat je wilt vertellen, maar wat jouw klant graag wil weten. Klanten op verschillende momenten en via verschillende communicatiekanalen voorzien van content die voor hem relevant en interessant is, dat is de essentie. 

ContentXperience

De Content Marketing Cafés worden georganiseerd door ContentXperience, een full-service communicatiebureau uit Arnhem. ContentXperience heeft alle disciplines in huis om van (digitale) marketingvraagstukken een succes te maken. Bij ContentXperience staan professionaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid centraal. Door de kwaliteit van content én het resultaat van campagnes centraal te stellen, behoort ContentXperience tot de beste B2B-marketingbureaus van Nederland. 

Wil je meer weten over ContentXperience? Bekijk dan de website op www.contentxperience.nl. Voor vragen of opmerkingen kun je ContentXperience per e-mail bereiken via info@contentxperience.nl of bellen met 026-7999066. Of vul hieronder het contactformulier in.

ContentXperience
Velperweg 148
6824 HN Arnhem

Contactformulier