Over ons

Over Content Marketing Café

Het Content Marketing Café is in het leven geroepen om de term Content Marketing en de benodigde werkzaamheden te verduidelijken. Veel bedrijven weten inmiddels dat Content Marketing (of contentmarketing) niet meer genegeerd mag worden, maar hoe dit precies in de marketingmix past, blijkt nog onduidelijk. Tijdens het Content Marketing Café bespreken we graag de meest gestelde vragen over (onderdelen van) contentmarketing en design / vormgeving. Met gastsprekers, klantcases en concrete tips willen we ervoor zorgen dat u direct aan de slag kunt en uw marketingactiviteiten kunt verbeteren!

Wat is Content Marketing?

Content Marketing is het maken en verspreiden van online en offline communicatiemiddelen die interessant zijn voor uw beoogde publiek, vaak uw klant. Denk daarbij aan blogs, brochures, e-mailings, social media-berichten, video’s, evenementen en whitepapers. Het ‘nieuwe’ aan contentmarketing is dat de nadruk niet ligt op wat u wilt vertellen, maar wat uw klant graag wil weten. Voorzie hem op verschillende momenten en via verschillende communicatiekanalen van content die voor hem relevant en interessant is.

Content Marketing wordt gezien als één van de belangrijkste vormen van marketing. Naar schatting is 90 procent van de business-to-business marketeers bezig met een bepaalde vorm van contentcreatie. En dit neemt alleen maar toe. Content Marketing wordt gezien als een van de belangrijkste methoden om autoriteit te verkrijgen en vertrouwen te winnen bij (potentiële) klanten.

ContentXperience

De Content Marketing Cafés worden georganiseerd door ContentXperience, een full-service communicatiebureau uit Arnhem. ContentXperience verzorgt al jaren opdrachten op het gebied van content, marketing en design.

Wilt u meer weten over ContentXperience? Bekijk de website op www.contentxperience.nl. Voor vragen of opmerkingen kunt u ContentXperience per e-mail bereiken via info@contentxperience.nl of bellen met 026 – 7999 066. Of vul hieronder het contactformulier in.

ContentXperience
Velperweg 148
6824 HN Arnhem

Contactformulier