Contentmarketing

Hoe kan content uw marketingstrategie versterken?

Contentmarketing is een hot topic. In een wereld waar ‘online’ zo belangrijk is ontkomt u er niet aan. Vrijwel iedere organisatie creëert en post online content. Maar hoe creëert u content die écht naadloos op je doelgroep aansluit? Met andere woorden:

Hoe interesseert u het juiste publiek met een sterke boodschap op het perfecte moment?

Contentmarketing is het maken en verspreiden van online en offline communicatiemiddelen die interessant zijn voor uw beoogde publiek. Denk daarbij aan blogs, brochures, e-mailings, social media-berichten, video’s, evenementen en whitepapers. Leg bij het maken van deze materialen niet de nadruk op wat u wilt vertellen, maar wat uw klant graag wil weten. Voorzie uw klant van content die voor hem relevant en interessant is, op het juiste moment en het juiste communicatiekanaal.

Schrijf u hieronder gratis in en kom tijdens het Content Marketing Café meer te weten over recente ontwikkelingen op het gebied van contentmarketing en contentstrategieën. Laat u inspireren door interessante praktijkcases die het nét even anders hebben aangepakt!

Het evenement vindt plaats op 1 november 2018 van 15:00 tot 17:00 uur, met aansluitend een borrel en heerlijke hapjes. Een uitstekende gelegenheid om ook eens ervaringen en kennis te delen met collega-marketeers uit verschillende branches.

Programma donderdag 1 november 2018

  • Britt Litjens Marketingconsultant – Intro: Waarom is content zo belangrijk voor uw organisatie?
  • Malou Arends Contentspecialist – Tips & tricks van een copywriter: Hoe maakt u écht goede content? (Zelfs voor zoete puntpaprika’s)
  • Marja Vijverberg (Trade)marketing- en Accountmanagement bij Cooperatie DOOR – Agrimarketing Case: Contentmarketing in een traditionele markt.
  • Robbert Boeijink Contentspecialist – Contentmarketing voor de IT-branche.
  • Workshop ’15-minute engaging content challenge’!
  • Tot slot rondt Britt Litjens de middag af en praten we gezellig na tijdens de borrel!

Schrijf u nu gratis in door het formulier hieronder in te vullen!

Meer CMC's

Ook deelnemen?

Schrijf u nu in voor het Content Marketing Café over contentmarketing.

Volgende Content Marketing Café

Marketing automation

Wat komt er aan bod tijdens het Content Marketing Café over marketing automation? Wat is marketing automation? Hoe werkt marketing automation samen met inbound marketing? Build your own workflow. En een succesvolle marketing automation-campagne in de praktijk.

Inschrijven
Marketing Automation